So cute~

Posted: May 14, 2009 in minE
Tags: , , , , ,

Forgive for my this post maybe it’s just spam but really…
suddenly I’m being addicted to search a cute photos

then the result…waaaaaahaaa!!

U girls prepare ur self for being force by this pic^^
meanwhile U boy just hold not to be falling in luv by “it”:lol


kimbum

pertamanya aku ga tau sapa ini.. tapi ko cute banget!!!!
telat bgt aku nemuin yang ginian…
Kimbum errr Kiki errr Kim Ki Bum..(that’s the right at least).
I don’t ever watched his movies or series but to be honest he’s so cute… check this one out too
kibum2

lahir 1989-Jul-07 <– masih kecil ternyata..aduh2 jadi adikku sayang, moga2 tar klo punya anak kyk gini deh (ngarepkuadratdotcom)..tapi berarti bapakna jg harus kayak gini dong ya..ahaha 😀
kibum

His smile so adorable…*ughhh my hearth…he just remind me of my 1st idol…JIMMY LIN.. cm aku gak tau gimana kabarnya si Jimmy ini sekarang, Mz Jimmy Lin dimanapun kau berada hope u got a blessed life there *halah

My First~

My First~

Jadi inget waktu aku masih kecil SD-SMP ngefanss bgt ma ni orang mpe ~ (malu ngomongin^^hehe2)

Kadang begini nih kalau penyakit sedang kambuh.. suka yang type sipit2 putih2 ^^…tapi tenang2 itu hanya unutk vitamin mata ko..

Now just to be straight to “that man” ~hope so~

Comments
  1. cantigi™ says:

    have a nice weekend ya..

    makasih…pak^^ u too (wlopun sekarang dah g weekend)

  2. Joulecar says:

    fotoku ndi????

    lha ngerasa cute jg Jul// ahahaha, mana2 fotona submitt tar ku upload nang posting berikutna (tp gag janji hehe^^

  3. somphil says:

    iki artis ngendi iki tin? 😀

    artis tetangga bos..U mau di masukin jg futuna kyk si Jul? ahahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s